Engineer Elektrotechniek & Instrumentatie • Vicoma Skip to content

Engineer Elektrotechniek & Instrumentatie

Als Engineer Elektrotechniek & Instrumentatie bij Vicoma maak je deel uit van een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau met uitgebreide expertise binnen verschillende markten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Andere vraag?
Neem direct contact op

Engineer elektrotechniek bij Vicoma

Taken en verantwoordelijkheden

Als Elektrotechniek & Instrumentatie Engineer ben je bij Vicoma van het begin tot en met het eind (mede) verantwoordelijk voor het goed verlopen van E&I gerelateerde projecten. Je verzorgt de basis ontwerpen en stelt werkzaamhedenspecificaties en begrotingen op en je toetst de ontwerpen aan de vraagspecificaties. Daarnaast bewaak je de projecten op kwaliteit, planning en voortgang en overlegt regelmatig met opdrachtgevers en de overige disciplines binnen Vicoma. Je legt complexe ontwerpen vast in schematekeningen en tekst documentatie en laat je details van het ontwerp uitwerken. De werkzaamheden betreffen zowel nieuwbouwprojecten als uitbreiding aan bestaande installaties. Bij Vicoma werken zowel engineers die werken aan projecten binnen de elektrotechniek en instrumentatie, maar ook engineers die zich specifiek op één van deze twee richten.

Engineer Elektrotechniek en Instrumentatie & Vicoma

Vicoma is dé partner voor engineeringoplossingen op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie. Als Engineer elektrotechniek en/of instrumentatie combineer je jouw technische deskundigheid met innovatieve benaderingen om complexe elektrotechnische en/of instrumentatie vraagstukken op te lossen. Bij Vicoma begrijpen we dat elk project unieke uitdagingen met zich meebrengt en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Als Engineer elektrotechniek en/of instrumentatie maak je gebruik van geavanceerde tools en technologieën om ontwerpen te creëren die voldoen aan de hoogste normen en voorschriften. Daarnaast ben je in staat om betrouwbare, kostenefficiënte en duurzame elektrotechnische en/of instrumentatie oplossingen te leveren.

Onze vacatures voor een Engineer Elektrotechniek en/of Instrumentatie

Alle vacatures van Vicoma zien?

Alle vacatures

Veelgestelde vragen over een Engineer elektrotechniek

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen, 22 vakantiedagen en 13 adv dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Absoluut. Je kan doorgroeien op technisch gebied, maar ook kan je doorgroeien in de richting van Project Management of als leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Om als Engineer Elektrotechniek en/of Instrumentatie bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig. En daarnaast een opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële automatisering of soortgelijk.

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride. Je kan bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werken. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Gerelateerde projecten aan

Engineer Elektrotechniek & Instrumentatie

Alle projecten
afrikahaven
Afrikahaven: grootschalig distributiecentrum
abbott vascular
Abbott Vascular: duurzaam distributiecentrum in Heerlen
vrachtwagen laadcentrum
Goodman vraagt Archicom om ontwerp voor uitbreiding portfolio
KCA
Kleinschalige logistiek op De Nieuwe Liede voor KCA
verdeelstation-merwedehaven-archicom
Verdeelstation 50/13 KV Merwedehaven

Bekijk ook onze andere 6 markten