Mechanical equipment engineer • Vicoma Skip to content

Mechanical equipment engineer

Als Mechanical equipment engineer bij Vicoma maak je deel uit van een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau met uitgebreide kennis en expertise.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Jordy Paijmans en zijn team kunnen je er alles over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Andere vraag?
Neem direct contact op

Mechanical equipment engineer bij Vicoma

Taken en verantwoordelijkheden

Als Mechanical Equipment Engineer ben je bij Vicoma medeverantwoordelijk voor verschillende projecten. In je functie ontzorg je de klant door hun uitdaging volledig uit te werken tot een oplossing. Als Mechanical Equipment Engineer werk je voornamelijk zelfstandig, maar ook in teamverband. Bij veel projecten onderhoud je zelf rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Je werkt bijvoorbeeld aan het bepalen van de scope in overleg met de klant en je verzorgt de technische specificaties en datasheets voor zowel static- als rotating equipment. Ook doe je prijsaanvragen bij leveranciers en die volg je op. Je analyseert en evalueert aanbiedingen en vervaardigt vergelijk- en/of adviesrapporten voor de klant.

Mechanical equipment engineer
& Vicoma

Vicoma is dé partner voor engineeringsoplossingen op het gebied van mechanical equipment. Als Mechanical equipment engineers combineer je jouw technische kennis met innovatieve benaderingen om complexe mechanische vraagstukken op te lossen. Bij Vicoma begrijpen we dat elke klant unieke uitdagingen met zich meebrengt, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Je maakt gebruik van geavanceerde tools en technologieën om ontwerpen te creëren die voldoen aan de hoogste normen en voorschriften. Je bent met jouw kennis en in samenwerking met collega’s in staat om betrouwbare, kostenefficiënte en duurzame mechanische oplossingen te leveren.

Onze vacatures voor een Mechanical equipment engineer

 

Alle vacatures van Vicoma zien?

Alle vacatures

Veelgestelde vragen over een Mechanical equipment engineer

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen, 22 vakantiedagen en 13 adv dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Absoluut. Je kan doorgroeien op technisch gebied, maar ook kan je doorgroeien in de richting van Project Management of als leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Om als Mechanical equipment engineer bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig en een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde (WTB).

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride. Je kan bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werken. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Gerelateerde projecten aan

Mechanical equipment engineer

Alle projecten
afrikahaven
Afrikahaven: grootschalig distributiecentrum
abbott vascular
Abbott Vascular: duurzaam distributiecentrum in Heerlen
vrachtwagen laadcentrum
Goodman vraagt Archicom om ontwerp voor uitbreiding portfolio
KCA
Kleinschalige logistiek op De Nieuwe Liede voor KCA
verdeelstation-merwedehaven-archicom
Verdeelstation 50/13 KV Merwedehaven

Bekijk ook onze andere 6 markten