Piping engineer of designer • Vicoma Skip to content

Piping engineer of designer

Als Piping Engineer en Designer bij Vicoma nemen wij een breed scala aan verantwoordelijkheden op ons. Onze Piping Engineers en Designers zijn experts in het ontwerpen van leidingsystemen voor diverse industriële projecten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Jordy Paijmans en zijn team kunnen je er alles over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Andere vraag?
Neem direct contact op

Piping engineering bij Vicoma

Taken en verantwoordelijkheden

Als Piping Engineer of Designer ben je verantwoordelijk voor het (gedeeltelijk) ontwerpen van complexe installaties binnen de procesindustrie. Dit doe je voor diverse projecten bij opdrachtgevers binnen verschillende markten. Je werkt zelfstandig of samen met een team van constructeurs en tekenaar-constructeurs van vestigingen en afdelingen verspreid over het land. Je werkt daarnaast nauw samen met de groepsleider, gezamenlijk inventariseer je projecten en bepaal je de scope. Deels draag je de verantwoordelijkheid voor de planning, kostenbewaking, rapportages en de teken technische en constructieve uitvoering van projecten. Tevens onderhoud je relaties met de bestaande klanten van Vicoma.

Samenwerken met collega’s en opdrachtgevers

Bij Vicoma geloven we sterk in samenwerking. Als Piping Engineer of Designer werk je niet alleen zelfstandig, maar ook nauw samen met collega’s van andere afdelingen en vestigingen. We moedigen een open en communicatieve werkomgeving aan, waarin we kennis en ervaring delen om tot de beste resultaten te komen. Door effectieve samenwerking met collega’s en opdrachtgevers bereiken we samen optimale resultaten en voldoen we aan de behoeften van onze klanten. Bij Vicoma streven we naar succes door gezamenlijke inspanningen.

Piping engineer & Vicoma

Als Piping Engineer of Designer combineer je jouw technische expertise en innovatieve oplossingen om hoogwaardige projecten te realiseren. Bij Vicoma lever je maatwerkoplossingen op het gebied van piping engineering voor uiteenlopende klanten binnen diverse markten. Je begrijpt dat elke klant uniek is, daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen en doelstellingen te begrijpen. Als Piping Engineer of Designer gebruik je geavanceerde tools en technologieën om piping ontwerpen te maken die voldoen aan de normen en voorschriften. Met een bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring biedt Vicoma betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen voor klanten.

Onze vacatures voor een Piping engineer of Designer

Alle vacatures van Vicoma zien?

Alle vacatures

Veelgestelde vragen over een Piping engineer of Designer

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen, 22 vakantiedagen en 13 adv dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Absoluut. Je kan doorgroeien op technisch gebied, maar ook kan je doorgroeien in de richting van Project Management of als leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Om als Piping engineer bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig en een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde (WTB).

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride. Je kan bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werken. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Gerelateerde projecten aan

Piping engineer of designer

Alle projecten
afrikahaven
Afrikahaven: grootschalig distributiecentrum
abbott vascular
Abbott Vascular: duurzaam distributiecentrum in Heerlen
vrachtwagen laadcentrum
Goodman vraagt Archicom om ontwerp voor uitbreiding portfolio
KCA
Kleinschalige logistiek op De Nieuwe Liede voor KCA
verdeelstation-merwedehaven-archicom
Verdeelstation 50/13 KV Merwedehaven

Bekijk ook onze andere 6 markten