Projectleider of Projectmanager • Vicoma Skip to content

Projectleider of Projectmanager

Als Projectleider of Projectmanager bij Vicoma ben je verantwoordelijk voor het leiden en beheren van industriële projecten van begin tot eind. Met jouw expertise in projectmanagement en industriële engineering zorg je ervoor dat projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Jordy Paijmans en zijn team kunnen je er alles over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Andere vraag?
Neem direct contact op

Projectleider of Projectmanager bij Vicoma

Taken en verantwoordelijkheden

Als Projectleider of Projectmanager ben jij graag van begin tot eind betrokken bij technische projecten binnen de industrie en zorg je er altijd voor dat alle partijen bij oplevering tevreden zijn. Onze klanten willen meer en meer ontzorgd worden en als Projectleider of Projectmanager binnen Vicoma heb je daarbij een belangrijke rol. In deze functie verwachten we dat je verschillende projecten kan leiden en dat je de verantwoordelijkheid pakt voor bijvoorbeeld het budget en de planning. Daarbij krijg je uiteraard ondersteuning van onze commerciële afdeling en de collega’s van engineering.

De Projectleider of Projectmanager is bij Vicoma verantwoordelijk voor het analyseren van de huidige situatie en het implementeren van de benodigde verbeteringen en uitbreidingen bij de klant. Hierbij leen je in overleg (interne en/ of externe) expertise in om de werkzaamheden volgens planning en eisen te laten verlopen. Je bent aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande relaties en eindverantwoordelijk voor het verzorgen van de administratie, de technische correspondentie en specificaties. Ook zorg je voor het verder optimaliseren van de (werk-) processen en voer je andere verbeteringen door. Om het overzicht goed te kunnen bewaren verzorg je de planning, bewaak je de kosten en stel je rapportages op ten behoeve van de projecten.

Samenwerken met collega’s en opdrachtgevers

Bij Vicoma geloven we sterk in samenwerken. Als Projectleider of Projectmanager werk je nauw samen met collega’s in jouw team en de klant om succesvolle projecten te realiseren. Je hebt de vaardigheid om multidisciplinaire teams te coördineren en te motiveren, waarbij je elke individuele bijdrage waardeert. We bevorderen een open en transparante communicatiecultuur, waarin ideeën en inzichten vrij kunnen worden uitgewisseld. Door effectieve samenwerking en communicatie zorgen we ervoor dat de juiste expertise en resources worden ingezet om in samenwerking met de klant het project tot een succes te maken. Daarbij benutten we elkaars sterke punten en ondersteunen we elkaar om de beste resultaten te behalen. Bij Vicoma staat teamwork centraal en is samenwerken de sleutel tot het uitvoeren van hoogwaardige projecten met en voor onze klanten.

Projectleider, Projectmanager & Vicoma

Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau hebben we een bewezen staat van dienst in het succesvol leiden van projecten. Als Projectleider of Projectmanager heb je de kennis en vaardigheden om complexe projecten van begin tot eind te begeleiden. Vanaf de conceptfase tot de oplevering zorg je ervoor dat projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde planning, budget en kwaliteitsnormen. Als Projectleider of Projectmanager bij Vicoma begrijp je dat elk project uniek is en specifieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we bij Vicoma maatwerkoplossingen en stellen we multidisciplinaire teams samen die nauw samenwerken om optimale resultaten te bereiken. Met onze expertise in de industrie zorgen we voor efficiënte processen, risicobeheersing en maximale klanttevredenheid.

Onze vacatures voor een Projectleider Industrie

Alle vacatures van Vicoma zien?

Alle vacatures

Veelgestelde vragen over de Projectleider Industrie

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen, 22 vakantiedagen en 13 adv dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Absoluut. Je kan als Projectleider doorgroeien naar Project Manger. Maar je kan ook doorgroeien naar leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Om als Projectleider bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig. Een opleiding of achtergrond in de techniek heeft onze voorkeur voor deze rol.

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride. Je kan bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werken. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Gerelateerde projecten aan

Projectleider of Projectmanager

Alle projecten
afrikahaven
Afrikahaven: grootschalig distributiecentrum
abbott vascular
Abbott Vascular: duurzaam distributiecentrum in Heerlen
vrachtwagen laadcentrum
Goodman vraagt Archicom om ontwerp voor uitbreiding portfolio
KCA
Kleinschalige logistiek op De Nieuwe Liede voor KCA
verdeelstation-merwedehaven-archicom
Verdeelstation 50/13 KV Merwedehaven

Bekijk ook onze andere 6 markten