skip to Main Content

Rob van Doorn sinds juni Algemeen Directeur bij Vicoma

Meer weten over dit onderwerp?

Rob van Doorn kan je er alles over vertellen

Rob van Doorn

Algemeen Directeur

Andere vraag?
Neem direct contact op
Terug naar het overzicht

Sinds juni 2021 is Rob van Doorn Algemeen Directeur a.i. bij Vicoma Consultancy & Engineering. Rob en Bastiaan Leeuw, Commercieel Directeur, vormen samen de directie van ons advies en engineeringsbureau.

Rob heeft brede ervaring in het besturen van complexe technisch-operationele processen, organisaties en projecten. Recentelijk heeft hij een opdracht bij OV-bedrijf Keolis Nederland afgerond waar hij als COO verantwoordelijk was voor onder meer de opstart van de grootste Zero-Emissie bus vloot van Europa en de implementatie van een reorganisatie en integraal verbeterprogramma. Daarvoor heeft hij langere tijd bij Noord-Hollands drinkwaterbedrijf PWN en haar engineering dochter PWN Technologies gewerkt om de modernste waterzuiveringsfabriek in de wereld op te starten.

Over Vicoma zegt Rob: “Vicoma heeft een enorm verborgen potentieel om op een verfrissende wijze haar (potentiële) relaties vanuit een onafhankelijke positie het beste professionele advies te geven. De uitdaging is die voorwaarden te optimaliseren waardoor onze specialisten het beste van zichzelf kunnen geven voor onze relaties, waaruit langdurige succesvolle samenwerkingen voortkomen.”