Vicoma ziet EPCM-opdrachten in totaal toenemen • Vicoma Ga naar hoofdinhoud

Vicoma ziet EPCM-opdrachten in totaal toenemen

Meer weten over dit onderwerp?

Andere vraag?
Neem direct contact op
Terug naar het overzicht

Voor meer en meer projecten is Vicoma ook verantwoordelijk voor EPCm. Ontzorgen is een belangrijk argument voor opdrachtgevers om het complete ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering in één – deskundige – hand te houden. Bovendien gaat essentiële kennis uit het voortraject niet verloren.

EPCm-contracten winnen aan populariteit, zowel in brownfield als in greenfield projecten. Vicoma is op die ontwikkeling vooruitgelopen door tijdig te investeren in capabele EPCm-managers. ‘Engineering, Procurement, Construction Management’ is daardoor een volwaardige tak van sport in de verschillende Vicoma-vestigingen. Met alle voordelen van dien voor opdrachtgevers die hiervoor kiezen. Vanaf de eerste feasibillity study, via design, purchase en expediting tot en met mechanical completion is Vicoma de centrale spil in het project. Eén die regisseert, coördineert, de beste specialisten in het team verzamelt voor alle activiteiten binnen EPCm. Activiteiten die doorgaans niet tot de competenties van de opdrachtgever behoren.

Belangrijk voordeel van EPCm is niet alleen dat opdrachtgevers hun aandacht kunnen blijven richten op hún corebusiness. Vicoma kiest er ook voor om lead engineers, verantwoordelijk voor de engineering, betrokken te houden bij de constructie van het project. Dat geeft een opdrachtgever maximale zekerheid dat het project 100% tot tevredenheid wordt uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Alle artikelen
nextgen
Ahmed Zaki over zijn eerste maanden bij Vicoma
lugus op bezoek bij vicoma
Studievereniging Lugus op bezoek bij Vicoma in Groningen
consultancy manager corne groen
Corné Groen sinds april Manager Consultancy
Mark Bambacht sinds april Vestigingsdirecteur bij Vicoma Rotterdam
3D laseractiviteiten bij Vicoma op nog hoger peil
Vicoma nu ook inzetbaar voor architectuur en bouwkunde
Enexis gunt definitief raamovereenkomst aan Vicoma
vicoma elektro instrumentatie
Vicoma ziet EPCM-opdrachten in totaal toenemen
Vicoma Rutger Aalders
Rutger Aalders Vestigingsdirecteur Vicoma in Groningen
Duurzaamheid zit al standaard in ons werkproces