Tank Terminals • Vicoma Skip to content

Tank Terminals

Wij leveren een waardevolle bijdrage aan het verduurzamen van productieprocessen en gebouwen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Peter van Dijk en zijn team kunnen je er alles over vertellen

Peter Van Dijk

Peter van Dijk

Business Development – Rotterdam

Andere vraag?
Neem direct contact op

Tank Terminals volgens Vicoma

Als je verantwoordelijk bent voor een project met een Tank Terminal, dan weet je hoe belangrijk betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij de opslag van chemie, olie of gas. Onze engineers werken dag in dag uit door heel Nederland om deze vaak explosieve en toxische stoffen veilig op te slaan. Of het nu gaat om commerciële of niet commerciële terminals, wij analyseren wat er nodig is, schrijven het veiligheidsplan en construeren (of modificeren) de terminal. Vicoma werkt met vaste teams die goed op de hoogte zijn van lopende processen en vraagstukken.

Vaste klanten waarderen onze multidisciplinaire aanpak

Onze dienstverlening is erop gericht om te ontzorgen, zodat organisaties zich bezig blijven houden met de dagelijkse gang van zaken. Vaste klanten waarderen onze multidisciplinaire en pragmatische aanpak, je kunt bij ons terecht voor disciplines zoals process, piping, mechanical en civiel. Vicoma luistert naar wat nodig is maar profileert zich ook als onafhankelijke sparringpartner. Onze bevlogen engineers houden van korte communicatielijnen en denken actief mee. Met als doel de Terminal binnen het budget en de planning af te krijgen.

Vicoma’s werkgebieden in Tank Terminals:

  • 3D scanning en warmte detectie
  • Het ontwerpen van installaties voor het opslaan en doorpompen van vloeibare stoffen, vaste stoffen, poeders, stukgoed en bulk
  • Haalbaarheidsstudies, veiligheidsstudies
  • Basic en detailed engineering

Onze specialisten ondersteunen bij:

Gerelateerde projecten aan

Tank Terminals

Alle projecten

Bekijk ook onze andere 6 markten