Vicoma in top 10 Architecten van PropertyNL • Vicoma Skip to content

Vicoma in top 10 Architecten van PropertyNL

Meer weten over dit onderwerp?

Ron Miltenburg en zijn team kunnen je er alles over vertellen

Vicoma Ron Miltenburg

Ron Miltenburg

Manager Architectuur & Bouwkunde
Sint-Oedenrode

Andere vraag?
Neem direct contact op
Terug naar het overzicht

Ieder jaar publiceert PropertyNL een lijst met daarin de top van Architecten. Daarin worden de bureaus uitgelicht die in het voorgaande jaar de meeste vierkante meters distributiecentra, datacenters en bedrijfshuisvesting hebben opgeleverd. Met 134.060 m2 staan wij dit jaar met Archicom, een label van Vicoma, op de zesde plaats in deze lijst. En daar zijn we trots op!

Vorig jaar stonden we met 63.415 m2 nog op plaats elf in de lijst van PropertyNL. Met een zesde plaats en maar liefst 134.060 opgeleverde vierkante meters zijn we dit jaar zeer tevreden. Dit hebben we weten te realiseren door in 2022 verschillende projecten op te leveren voor onder andere Delin Property en Weerts Group.

Herkenbare ontwerpen voor Delin Property

Voor Delin Property hebben we gewerkt aan nieuwbouw distributiecentra in Roosendaal en Gilze. Na eerdere succesvolle samenwerkingen zijn we afgelopen jaar opnieuw door Delin Property benaderd. En hebben ze ons gevraagd om in Roosendaal aan de slag te gaan met een ontwerp voor een marktconform warehouse. Belangrijke aspecten voor dit ontwerp zijn dat het pand flexibel is in te delen en volgens de huisstijl. Het resultaat was succesvol en later in het jaar genoeg reden voor Delin Property om ons wederom te vragen. De opdracht: “Geef jullie reeds beproefde en succesvolle ontwerpen een waardige opvolger in Gilze”. Het resultaat: een herkenbaar ontwerp welke goed past in de portefeuille van de klant.

Daarnaast hebben we voor deze klant opdrachten uitgevoerd voor een tweetal bestaande locaties. Nieuwe huurders hebben vaak eigen specifieke wensen en eisen. Om hieraan te kunnen voldoen moesten de locaties aangepast worden en daarom hebben wij hiervoor de ontwerpen opgeleverd.

Weerts Group wil met distributiecentrum flexibel inspelen op de markt

Ook hebben we voor Weerts Group gewerkt aan het ontwerp voor een nieuw distributiecentrum in Oosterhout. In een eerder interview vertelde onze architect Anthony Verhoeven over dit project: “Weerts Logistics Parks wilde voor de gebruikers het perceel van 125.000 m2 en een bruto vloeroppervlak van 75.000 m2 optimaal inzetbaar maken. Om flexibel te kunnen inspelen op de markt moest het pand eenvoudig kunnen worden opgesplitst in meerdere units en van alle marktconforme faciliteiten worden voorzien.” Nieuwsgierig geworden? Het hele interview over dit nieuwbouwproject lees je hier.

delin
delin

Gerelateerde artikelen

Alle artikelen
techport plus partner
Vicoma als eerste Consultancy & Engineeringsbureau Techport plus partner
stikstof
Stikstof: Vicoma voert succesvol stikstofberekeningen uit
maryam
Maryam Doaie over haar eerste maanden bij Vicoma
kleine partijen
Kleinere partijen kunnen elkaar steunen in de energietransitie
vicoma mytec
Nieuwe samenwerking met Stichting MyTec-Bedrijven
delin
Vicoma in top 10 Architecten van PropertyNL
nextgen
Ahmed Zaki over zijn eerste maanden bij Vicoma
lugus op bezoek bij vicoma
Studievereniging Lugus op bezoek bij Vicoma in Groningen
consultancy manager corne groen
Corné Groen sinds april Manager Consultancy
3D-laserscan
3D laseractiviteiten bij Vicoma op nog hoger peil
architectuur de scheg
Vicoma nu ook inzetbaar voor architectuur en bouwkunde
Vicoma-raamcontract-Enexis
Enexis gunt definitief raamovereenkomst aan Vicoma
vicoma-kabels
Duurzaamheid zit al standaard in ons werkproces