skip to Main Content

Vicoma nu ook inzetbaar voor architectuur en bouwkunde

Meer weten over dit onderwerp?

Andere vraag?
Neem direct contact op
Terug naar het overzicht

Een spraakmakende uitbreiding van het dienstenpakket van Vicoma: opdrachtgevers kunnen Vicoma nu ook inschakelen voor activiteiten op het gebied van architectuur en bouwkunde. De overname van ingenieursbureau Advin maakt het mogelijk om integraal te werken.

Een procesinstallatie die door Vicoma moet worden aangepast betekent in veel gevallen ook: bouwkundige aanpassingen. Met een grote hoeveelheid eigen specialisten voor bouwkunde en architectuur kan Vicoma nu het gehele traject in eigen huis realiseren. Het voordeel voor opdrachtgevers is dat de lijnen intern bij Vicoma heel kort zijn en een klant maar één aanspreekpunt heeft.

De bouwkundige specialisten van Vicoma zijn gestationeerd in de vestiging in Sint-Oedenrode maar werken landelijk. Het werkterrein is breed, van verbouw- tot nieuwbouwprojecten en van kantoren tot labs en productiegebouwen. Medewerkers hebben naast een ruime ervaring in het inspecteren veel expertise in het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen en het vormgeven van strategisch vastgoedbeleid. Vicoma is gecertificeerd voor het conform NEN 2767, vaststellen van de onderhoudsconditie van woningen & utiliteitsgebouwen en kan concepten ontwikkelen voor het duurzaam verbeteren van dit vastgoed. Ook kan Vicoma assisteren in bouwbegeleiding, -vaktechnisch -toezicht en directievoering.